Vantos is gespecialiseerd in onderhoud & Service aan WTW- en MV-ventilatiesystemen. Door jarenlange ervaring in advies, ontwerp, uitvoering en nazorg op het gebied van nieuwbouw projecten woningen en appartementencomplexen beschikken wij over een ruime kennis en ervaring op het gebied van ventilatiesystemen en kunnen wij een toegevoegde waarde vormen met betrekking tot onderhoud & service aan uw ventilatiesysteem. Wij leveren onderhoudsdiensten aan exploitatiebedrijven, woningstichting, VvE’s en particulieren.


Zakelijk - Exploitatiebedrijven, woningstichtingen en VvE’s:

Voor exploitatiebedrijven, woningstichtingen en VvE’s gelden speciale aanbiedingen voor grootschalig onderhoud, klik hier voor omschrijving van de werkzaamheden en opvragen informatie.


Particulier:

Het periodiek onderhoud wordt uitgevoerd op contractbasis en u wordt automatisch benaderd voor het inplannen van de volgende onderhoudsbeurt. Indien u van onze diensten gebruik wenst te maken klik hier voor meer informatie.Samenwerking Vantos - RoDrie Ventilatietechniek BV te Haelen:

Vantos is tevens partner van RoDrie Ventilatietechniek BV uit Haelen. Zo verzorgd Vantos het complete onderhoud voor RoDrie Ventilatietechniek en na afloop van de garantietermijn de servicewerkzaamheden van alle gerealiseerde projecten. De samenwerking is tot stand gekomen omdat zij een goede partner zochten en gevonden hebben voor onderhoud en service aan de door hun gerealiseerde projecten

RoDrie Ventilatietechniek BV is een middelgrote installateur van woonhuis ventilatiesystemen en hebben net als wij kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Zij hebben de kennis en ervaring om een project van begin tot het einde te verzorgen, dat wil zeggen dat zij ook advies kunnen geven en in bouwteam verband projecten kunnen uitvoeren. RoDrie Ventilatietechniek is onderscheidend met betrekking tot kwaliteit, kennis en organisatie en hebben dit reeds bewezen in een aantal zeer speciale en uitdagende projecten zoals bijvoorbeeld de renovatie van het oude Philips stadskantoor te Eindhoven, de nieuwbouw Maasboulevard te Venlo, De Parel te Geldrop en Blok W1 Suytkade te Helmond. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, op de website van RoDrie Ventilatietechniek BV ( www.rodrie.nl ) vind u meer informatie over de realisatie van nieuwbouwprojecten. In ieder geval bent u met de combinatie van RoDrie Ventilatietechniek BV en Vantos verzekerd van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van woonhuis ventilatiesystemen en een goed werkend ventilatiesysteem.
VANTOS – Overige diensten:


Vantos doet echter meer dan alleen onderhoud, wij kunnen advies, probleemanalyses en controlemetingen (VROM) verzorgen.


Advies Ventilatiesystemen:

Voor projectontwikkelaars, architecten en installateurs advies met betrekking (woonhuis)ventilatiesystemen. Het advies bestaat uit het maken van ventilatieberekeningen, systeemkeuze en ontwerp van het ventilatiesysteem, eventueel inclusief de complete engineering met bijbehorende coördinatie, projectbegeleiding en het inregelen van de ventilatiesystemen. Dit alles kunnen wij verzorgen voor een individuele woning, maar ook voor grootschalige woningbouwprojecten en/of appartementencomplexen met trappenhallen, verkeersruimtes, bergingsgroepen, etc.Probleemanalyses Ventilatiesystemen en inwendige inspectie van kanalen:

Als onafhankelijke partij het maken van probleemanalyses bij gerealiseerde woningen en/of appartementen-complexen. Bijvoorbeeld bij reuk- of tochtklachten, koudeval etc. Wij hebben hiervoor speciale middelen zoals klimaatmeters, rookpatronen waarmee wij deze problemen kunnen onderzoeken en luchtstromingen inzichtelijk kunnen maken.


Tevens beschikken wij over video-inspectieapparatuur waarmee de inwendige toestand van het kanaalwerk inzichtelijk gemaakt kan worden. Vervuiling of afwijkingen in het kanalenstelsel kunnen vastgelegd worden en zullen samen met een rapportage over de constateringen en adviezen met bijbehorende offerte aan u verstrekt worden.Reinigen van luchtkanalen:

Als bijvoorbeeld na inspectie blijkt dat reiniging van luchtkanalen noodzakelijk is dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij beschikken over professionele apparatuur (LIFA-AIR) met links en rechtsom draaiende borstels en een geluidsarme onderdruk installatie met F7 filters zodat er weinig tot geen overlast door geluid en stof veroorzaakt wordt. Na de reiniging van de luchtkanalen wordt de installatie geheel opnieuw ingeregeld zodat de capaciteiten overeenstemmen met het ontwerp waarbij de unit zo laag mogelijk afgesteld wordt.Controle Ventilatiesystemen (VROM):

Controlemetingen voor overheidsinstanties (VROM) met betrekking tot ventilatiecapaciteiten en installatiegeluid in de woning. Bij deze meting wordt gecontroleerd of de installatie voldoet aan de wettelijke eis (bouwbesluit en/of GIW). Men ontvangt hiervan per gecontroleerd kavel een uitgebreide rapportage inclusief een plan van aanpak indien er wijzigingen aan de instellingen of installatie doorgevoerd moeten worden.Wilt u van deze diensten gebruik maken of heeft u andere vragen neem dan vrijblijvend contact op om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn en hoe wij dat op uw behoefte en organisatie kunnen afstemmen.Voor algemene voorwaarden klik hier.

OnderhoudscontractOnderhoudscontractenventilatiesystemen.htmlOnderhoudscontractenventilatiesystemen.htmlshapeimage_9_link_0
Waarom ventileren?Waarom_ventileren.htmlWaarom_ventileren.htmlWaarom_ventileren.htmlshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1
Waarom onderhoud?Waarom_Onderhoud.htmlWaarom_Onderhoud.htmlWaarom_Onderhoud.htmlshapeimage_11_link_0shapeimage_11_link_1

Tips en Info
Tips_en_info_ventilatie.htmlTips_en_info_ventilatie.htmlshapeimage_15_link_0
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_16_link_0
LinksLinks.htmlLinks.htmlshapeimage_17_link_0
Homeshapeimage_18_link_0
Over VantosOver_Vantos.htmlOver_Vantos.htmlshapeimage_19_link_0